NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Keent

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Keent

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Keent?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze entertainer het meest in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Aan u de keus.

Zijn collectie omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Keent

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandstalige liedjes zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!