NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Klundert

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Klundert

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Klundert?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Klundert

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!