NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Knegsel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Knegsel

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Knegsel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Knegsel

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!