NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Koolwijk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Koolwijk

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Koolwijk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze artiest vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn collectie omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Koolwijk

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!