NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Koolwijk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Koolwijk

EEN MEER Allround zanger boeken in Koolwijk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat mag u bepalen.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Koolwijk

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!