NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Kruisland

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Kruisland

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Kruisland?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Kruisland

Deze zanger kan eventueel veel leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!