NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Landhorst

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Landhorst

EEN MEER Allround zanger boeken in Landhorst?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Landhorst

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige songs zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!