NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Landhorst

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Landhorst

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Landhorst?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Landhorst

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandse nummers zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische hits. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!