NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Langeweg

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Langeweg

EEN MEER Allround zanger boeken in Langeweg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Langeweg

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandse hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!