NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Langeweg

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Langeweg

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Langeweg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit regelmatig in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat mag u bepalen.

Zijn collectie omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Langeweg

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!