NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Ledeacker

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ledeacker

EEN MEER Allround zanger boeken in Ledeacker?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is aan u.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Ledeacker

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandse nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!