NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Leende

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Leende

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Leende?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Leende

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!