NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Liempde

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Liempde

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Liempde?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor lekker afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Liempde

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse hits zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!