NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Lierop

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Lierop

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Lierop?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Lierop

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie muziek om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!