NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Linden

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Linden

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Linden?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat is zeker mogelijk.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Linden

Deze zanger kan eventueel veel leuke Hollandstalige muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!