NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Lith

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Lith

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Lith?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren Singer in Suit regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is aan u.

Zijn collectie omvat grote hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Lith

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandse liedjes zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!