NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Loosbroek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Loosbroek

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Loosbroek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze entertainer meestal in voor lekker afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, danshits en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Loosbroek

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!