NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Maashees

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Maashees

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Maashees?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze artiest meestal in voor lekker afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn collectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Maashees

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse songs zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!