NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Maashees

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Maashees

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Maashees?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn playlist omvat grote hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Maashees

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandse songs zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!