NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Macharen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Macharen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Macharen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger vaak in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Macharen

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige liedjes zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!