NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Mariaheide

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Mariaheide

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Mariaheide?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, danshits en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Mariaheide

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!