NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Meeuwen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Meeuwen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Meeuwen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Meeuwen

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!