NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Megen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Megen

EEN MEER Allround zanger boeken in Megen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze entertainer heel vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Megen

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!