NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Middelrode

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Middelrode

EEN MEER Allround zanger boeken in Middelrode?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Aan u de keus.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Middelrode

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!