NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Mierlo

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Mierlo

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Mierlo?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit het meest in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Mierlo

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!