NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Moerdijk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Moerdijk

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Moerdijk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger het meest in voor afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Geen probleem.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Moerdijk

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!