NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Moergestel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Moergestel

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Moergestel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze artiest het meest in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn songcollectie omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Moergestel

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!