NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Moerstraten

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Moerstraten

EEN MEER Allround zanger boeken in Moerstraten?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat is aan u.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Moerstraten

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!