NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Moerstraten

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Moerstraten

EEN MEER Allround zanger boeken in Moerstraten?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Moerstraten

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!