NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Neerkant

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Neerkant

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Neerkant?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Neerkant

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!