NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Neerlangel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Neerlangel

EEN MEER Allround zanger boeken in Neerlangel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze entertainer vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn playlist omvat grote hits, danshits en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Neerlangel

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!