NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Neerlangel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Neerlangel

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Neerlangel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Neerlangel

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!