NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Neerloon

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Neerloon

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Neerloon?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Aan u de keus.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Neerloon

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse hits zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!