NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Netersel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Netersel

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Netersel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Netersel

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!