NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Netersel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Netersel

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Netersel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Netersel

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!