NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Nieuw-Vossemeer

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Nieuw-Vossemeer

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Nieuw-Vossemeer?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Geen probleem.

Zijn playlist omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Nieuw-Vossemeer

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandse songs zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!