NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Nieuw-Vossemeer

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Nieuw-Vossemeer

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Nieuw-Vossemeer?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Nieuw-Vossemeer

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!