NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Nieuwendijk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Nieuwendijk

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Nieuwendijk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Nieuwendijk

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!