NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Nistelrode

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Nistelrode

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Nistelrode?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze entertainer heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat is aan u.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Nistelrode

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!