NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Noordhoek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Noordhoek

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Noordhoek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren Singer in Suit heel vaak in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Noordhoek

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige liedjes zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!