NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Noordhoek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Noordhoek

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Noordhoek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Noordhoek

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!