NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Nuenen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Nuenen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Nuenen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze artiest het meest in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat is aan u.

Zijn songlist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Nuenen

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige liedjes zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!