NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Odiliapeel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Odiliapeel

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Odiliapeel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Geen probleem.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Odiliapeel

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!