NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Odiliapeel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Odiliapeel

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Odiliapeel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Odiliapeel

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!