NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oijen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oijen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Oijen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn playlist omvat grote hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Oijen

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!