NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oirschot

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oirschot

EEN MEER Allround zanger boeken in Oirschot?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren Singer in Suit vaak in voor afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Oirschot

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!