NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oirschot

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oirschot

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Oirschot?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Geen probleem.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Oirschot

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandse hits zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!