NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oosteind

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oosteind

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Oosteind?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Oosteind

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!