NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oosterhout

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oosterhout

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Oosterhout?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze entertainer heel vaak in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat is zeker mogelijk.

Zijn songlist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Oosterhout

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!