NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oploo

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oploo

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Oploo?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn collectie omvat grote hits, danshits en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Oploo

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!