NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oss

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oss

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Oss?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Oss

Deze zanger kan eventueel veel leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!