NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oudenbosch

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oudenbosch

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Oudenbosch?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze artiest vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is toch ideaal?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Oudenbosch

Deze zanger kan eventueel veel leuke Hollandse muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!