NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oudheusden

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oudheusden

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Oudheusden?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze zanger vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Oudheusden

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!