NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Putte

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Putte

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Putte?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat is zeker mogelijk.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Putte

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!