NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Putte

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Putte

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Putte?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat mag u bepalen.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Putte

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!