NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Raamsdonksveer

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Raamsdonksveer

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Raamsdonksveer?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Raamsdonksveer

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!