NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Ravenstein

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ravenstein

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Ravenstein?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Ravenstein

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandse songs zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!