NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Riel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Riel

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Riel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze entertainer regelmatig in voor afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is zeker mogelijk.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Riel

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!