NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Riethoven

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Riethoven

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Riethoven?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Riethoven

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige songs zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!