NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Rijkevoort-De Walsert

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Rijkevoort-De Walsert

EEN MEER Allround zanger boeken in Rijkevoort-De Walsert?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit regelmatig in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Geen probleem.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Rijkevoort-De Walsert

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!