NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Rijkevoort-De Walsert

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Rijkevoort-De Walsert

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Rijkevoort-De Walsert?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer heel vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Aan u de keus.

Zijn songlist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Dat is toch ideaal?

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Rijkevoort-De Walsert

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!