NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Roosendaal

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Roosendaal

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Roosendaal?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat mag u bepalen.

Zijn songlist omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Roosendaal

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!