NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Rosmalen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Rosmalen

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Rosmalen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze entertainer het meest in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn playlist omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Rosmalen

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige songs zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!